in English HAKU
på svenska HAKU
suomeksi  HAKU

Marskin Vorschmack - monikäyttöinen klassikko

Perinteisen reseptin mukaan vorschmack tarjoillaan kauniisti aseteltuna annoksena uuniperunan tai perunamuusin, suolakurkun, punajuurien ja smetanan kera. Marskin Vorschmack on kuitenkin monikäyttöinen tuote, jota voi käyttää illanistujaisten cocktail-paloihin tai nautiskella kylmänä leivän päällä. Poimi resepteistämme parhaat ideat omiin sovelluksiisi!   

Marskin Vorschmack annostelukuva - Reseptit
Marskin Vorschmack suolapala annoskuva - ReseptitMarskin Vorschmack á la carte annoskuva - Reseptit
    

Herkullinen lahjaidea


Jälleenmyyjät

Tuotetiedot

Naudan- ja lampaanliha, silli, vesi, soija, anjovis, tomaattipyre, mausteet (sipuli, valkosipuli, mustapippuri, valkopippuri), konjakki. Suolapitoisuus (1,4%). Gluteiiniton ja laktoositon.

Marskin Vorschmack:      EAN 6430024770032

Täyssäilyke:      Lisäaineeton
Lihapitoisuus:  73 %
Sillipitoisuus:  15 %
Nettopaino:     400 g
Alkuperämaa:   Suomi
Valmistaja:       Jalostaja, Turku
Riittoisuus:     2 henkilölle pääruokana
                        4 henkilölle alkuruokana 

Valmistusohje

Aukaise Marskin Vorschmack tölkki, kaada kattilaan ja lämmitä välillä sekoittaen noin 7 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen annostelua ja asettele lautaselle uuniperunan tai perunamuusin, suolakurkkujen, punajuuren ja smetanan kera. Tarjoile kauniisti katettuun pöytään. Alkuun sopii Marskin ryyppy; ruokajuomaksi suosittelemme kylmää olutta.   

Paras Marskin Vorschmack valmistustapa: Tyhjennä Marskin Vorschmack tölkit uunivuokaan ja paista 170 asteessa 30 - 40 min kerran sekoittaen. Anna vetäytä hetki ennen annostelua.

Olut suositus: Marsalkka Vaalea

Maittavan aterian päätteeksi Mannerheimin seurueella oli tapana vetäytyä seurustelu-
huoneeseen nauttimaan hyvästä sikarista
ja konjakista.
 
Ruokakutsut Mannerheimin tapaan